Danas je : Ponedjeljak 27.05.2019

Vremena je sve manje…

Autor: Zeugnis

"Nemoj odlagati svetu Ispovijed, jer vremena je sve manje!"

 

Riječi koje je 9. siječnja 2007. Gospodin rekao Ani koja provodi svet, gotovo mističan život.
"Moja djeco, ljubim sve vas i želim vas pripremiti za sve što dolazi. Sotona je pripremio plan uništenja čovječanstva i cijele kugle zemaljske. Ja imam svoj plan, ali da bih ga ostvario trebam vašu suradnju, vašu pomoć. Morate se, djeco moja, morate se obratiti – odbaciti sve što u vas ulazi, a od svijeta je, odnosno od Đavla! Trebate se osloniti na Me i na ono što je od Mene. Tada ćete se osjećati jakima i sigurnima! Obećavam da ću vas Ja spasiti!
Ako se ne obratite svim svojim srcem Meni, ništa nećete shvatiti i nećete se spasiti! Ako, pak, budete htjeli i tražili Moju pomoć i zaštitu stajat ćete čvrsto kao stijene i nitko vam neće moći nauditi. Potrudite se i napravite temeljit ispit savjesti cijelog života i pripremite se za iskrenu i dobru svetu Ispovijed. Uvjeti valjane Ispovijedi su poznati: kajanje iznad svega, poniznost i želja da se sve nanesene nepravde isprave, oproštenje dužnicima našim te iskrena i neprestana nakana da se prinese zadovoljština Bogu i onima koje smo uvrijedili, molitva za njih i molitva Bogu Ocu da nam bude milostiv.
Da mogu stati u vašu obranu, morate biti očišćeni i čisti od svih zala: mržnje, zloće, ogovaranja, klevetanja, omalovažavanja slabijih od sebe, siromašnijih, starijih, nevinih i onih koji čekaju našu zaštitu i pomoć. Svaki i svaka od vas djelić je čovječanstva. Odgovara za sadašnje stanje u svijetu, prije svega za masovni odlazak od Mene, jer ste lošim primjerom utjecali na to, i tako ste odveli, odnosno otjerali mnoge od Mene. Razmislite dobro kakav je vaš odnos prema vašem Ocu nebeskom, čija ste djeca, a kojeg omalovažavate i čiju Ljubav odbacujete.
Nemojte se hvaliti preda Mnom svojim krepostima i postignućima, već žalite što ste toliko dobra propustili, prokockali ste mogućnost služenja drugima. Želim da se svi očistite preda Mnom u svetoj Ispovijedi, ali ona mora biti iskrena i potpuna. Što to znači? Morate se sjetiti i kajati se za svaku priliku kada ste mogli drugima pomoći, biti bolji od drugih, razumniji, oni koji teže za pomirenjem… Znajte, Ja poznam sve vaše misli i uvijek vas opravdavam, ako žalite radi počinjena grijeha i molite Me za oproštenje. Ne postoji takav grijeh, koji bi Me toliko ražalostio, a da ga ne bih oprostio! Upravo suprotno – što je veći grijeh tim više možete računati na Moje milosrđe. Za svakog i svaku od vas ponaosob imam potpuno razumijevanje i spreman sam priteći u pomoć, ali samo ukoliko vi to poželite.
Svi ste vi Moja djeca. Svaki je od vas stvoren iz Ljubavi i voljen. Mislite na to. Svakome i svakoj od vas žrtva Mog Sina otvorila je Nebo. Očekujem vas. Zato i govorim o Ispovijedi, jer mnogi ne pristupaju izvoru Mog milosrđa, a može se dogoditi da nećete stići. Zato zapamtite u svojim srcima: Ispovijed i promjena načina života najvažniji je čin, odnosno zadatak. Tako bih želio da dopre do vaše svijesti da su ove Moje riječi najdublji izraz Moje Ljubavi prema vama. Postanite svjesni da vam Ja opraštam grijehe po službi svog sluge svećenika!
Ja vas poznajem potpuno. Meni ništa vaše nije skrito! Nemojte uvoditi duha laži između Mene i sebe. Kada se rugate istini, rugate se Meni – a takav stav suprotan je Mojoj Ljubavi i želji da vas spasim! Takav stav otvara širom vrata pakla, u koji vi ne vjerujete. Dakle, susret sa Mnom mora se zbivati u Istini. Ali, ne bojte se! Nema takvog grijeha, kojeg ne bi mogla otpustiti Moja smrt na Križu. Jeste li svjesni činjenice da moleći Mene za oproštenje, budući da su grijesi u velikoj mjeri zajednički, da molite za oproštenje za sve grešnike, krivce, za sve, koji su vas doveli i do vašeg osobnog grešnog stanja.
Molite, dakle, za oproštenje grijeha svima, za oproštenje društvenih grijeha. Znajte da vas jedino Ja mogu spasiti i jedini oprostiti vaše pogreške i grijehe. Neka vam primjerom i zaštitnikom bude dobri razbojnik.
Nadasve morate iz sveg srca i iz sve duše povjerovati Mojoj Ljubavi prema vama i želji da vas spasim usprkos svim vašim grijesima. Za vas, baš za vas takve kakvi jeste, zauzeo se Moj Sin Isus, Spasitelj! Odonda, predvorje Neba puno je grešnika i onih koji se kaju za svoje prijestupe, a koje je Sin Božji očuvao od pakla. Znajte da nema tako teškog grijeha koji bi mogao 'preplašiti' Moje Milosrđe. Ako u to povjerujete, bit ćete spašeni! Na odlažite svetu Ispovijed i pomirenje, jer vremena je malo. Darujem vam svoj blagoslov, a Moja će vas pomoć pratiti u činu obraćenja i čišćenja. Blagoslivljam vas, Moja draga djeco! Neka vas Moja milost prati u vašem radu na samima sebi, a na putu koji u konačnici vodi k Meni, Ocu vašem."
 
Ana
Prethodni   |   Sljedeći Povratak

Copyright © Wydawnictwo Agape Sp. z o.o. ul. Panny Marii 4, 60-962 Poznań, tel./ fax: 61/ 852 32 82 | tel. 61/ 647 26 86