Danas je : Nedjelja 26.05.2019

Reiki – otvorena vrata Zlomu

Autor: svedectvo

Nakon kirurškog zahvata kojim su mi uklonjeni polipi cijelu sam trpjela godinu neizdržive bolove. Liječnici mi nisu znali pomoći.

 

Godine 1993. pročitala sam članak Dodir izbavitelja u kojem sam našla sljedeću reklamu: »Otvorili smo novi Odjel za reiki i bioenergijsku terapiju pri Centru za prirodno liječenje misleći na Tebe, na Tvoje zdravlje, na osjećaj Tvog fizičkog i psihičkog zadovoljstva.« Nažalost, povjerovala sam u svojoj naivnosti da je to idealan način liječenja svih vrsta oboljenja... Odlučila sam otići na taj »svemogući« tretman. Ondje su me legli na neki bolnički krevet, a bioenergoterapeut je položio nada me svoje ruke iz kojih je žarila neobična toplina i počeo ih povlačiti po cijelom tijelu. Za vrijeme terapije slušali smo neku umirujuću istočnjačku glazbu.
            Prve posljedice tog »liječenja« javile su se već sljedećeg dana: obuzeo me neki neobjašnjiv strah, u želucu me je stezalo, a osjećala sam strašnu bol u licu kao da mi je netko derao kožu. S vremenom se javljalo sve više raznovrsnih simptoma različitih intenziteta boli. U glavi mi je šumilo, lice žarilo i peckalo, a na leđima i prsima neki težak pritisak. Najužasniji je, pak, bio osjećaj nekih ruku koje su bile kao položene na mene i prelazile preko cijelog tijela. Ležeći na kauču, osjećala sam kao da oko mene neke druge ruke stvaraju čudno strujanje u zraku. I što je to strujanje bilo brže to je snažniji bio pritisak na moje tijelo što mi je zadavalo neizmjernu bol. Usto osjećala sam kao neke zube koji se zabijaju u moju kožu, neke pandže koje su me razdirale. Vrhunac boli stvarao je osjećaj bezbroja igala zabodenih u moju kožu uzduž cijele kralježnice. Sva ta bol javljala se istovremeno; nije bilo govora o spavanju.
            Zaključila sam da su me napale sile zla. Izmrcvarena i potpuno očajna progonom zlih duhova odlučila sam izvršiti samoubojstvo… Prepustila sam se Božjem milosrđu i počela rezati žile.. Upravo u tom trenutku zazvonio mi je susjed. Pustila sam ga unutra i rekla mu neka zove hitnu pomoć. Kad su mi u bolnici zašili rane na rukama ambulantni me liječnik upitao zašto sam htjela to učiniti. Odgovorila sam mu da su me nakon okultističke seanse počeli proganjati zli duhovi i da to više nisam mogla izdržati. Tada me je liječnik ismijao i rekao mi, uvjeravajući me, kako zli duhovi ne postoje. Zaključio je da je to sve plod moje psihički rastrojene mašte i poslao me na dvomjesečno liječenje u psihijatrijsku bolnicu.
            Tada sam tek shvatila da mi je jedini spas Isus Krist. Danu i noću molila sam Isusa da me spasi. I upravo zahvaljujući žarkoj molitvi, čestom pristupanju sakramenata, postu o kruhu i vodi, kao i molitvi Zajednice obnove u Duhu Svetu na moje nakane – maltretiranje zlih duhova prestalo je. Povremeno se zna javiti neki od nasrtaja Zloga, ali prestala sam se toga bojati; obično to prihvaćam kao poticaj za usrdniju molitvu i potpuno predanje Isusu. Sada razumijem da je Bog u svojoj ljubavi dopustio te sotonske navale kako bi me potaknuo na život u molitvi i često pristupanje sakramentima.
            Na posljetku, htjela bih upozoriti sve da ne koriste bilo kakve iscjeliteljske masti, preparate, »lijekove«, ili pak usluge bioenergičara, nekonvencionalne tehnike i metode liječenja, jer na taj način na sebe izravno privlačimo djelovanje sotonskih sila.
Prethodni Povratak

Copyright © Wydawnictwo Agape Sp. z o.o. ul. Panny Marii 4, 60-962 Poznań, tel./ fax: 61/ 852 32 82 | tel. 61/ 647 26 86